Monostoriné Hrabovszky Éva


e-mail: mono@orosnet.hu

- galéria -

A fotózás régi hobbim, bár komolyabban foglalkozni akkor kezdtem vele, mikor megvettem első digitális gépemet. Azóta az eszközpark persze fejlesztéseken esett át, hisz szerettem volna minél színvonalasabb képeket készíteni.
A fotózás több területén kipróbáltam magam (természet, portré, makró...), mivel minden érdekel, amivel bemutathatom a körülöttem lévő világot úgy, ahogyan én látom.
Emellett szívesen foglalkozom fotógrafikával is. A számítógépes technika lehetőséget nyújt arra, hogy a fotókat új szemszögből, új tartalommal feltöltve jelenítsem meg. Igazi kihívást jelent számomra, hogy a gondolataimban élő képet a valóságban is létrehozzam.
2006. szeptembere óta vagyok a Márvány Fotóműhely tagja. Az elmúlt időszak alatt számos egyéni és csoportos kiállításon vettem részt, illetve több fotópályázaton is sikeresen szerepeltem. A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége (MAFOSZ) 2015 februárjában a fotógráfia területén elért alkotómunkám elismeréseként MAFOSZ-Diplomás (E-MAFOSZ) fotóművész címet adományozott.